Best After Market System For 09' Le Cam
|
|
![]() ![]() |
| Best After Market System For 09' Le Cam |
Mar 14 2010, 11:54 PM
|
|
|
Newbie Group: Members Posts: 3 Joined: 13-March 10 From: Chatsworth, CA Member No.: 1,380 Drives: 2009 Toyota Camry LE 2.4 Location: Chatsworth, CA |
I WAS INTERESTED IN WHAT YOU GUYS THINK IS A GOOD SYSTEM, NICE BASS, LITTLE OR NO TRUNK NOISE AND RATTLE, YOUR COMBINATION OF DIFFERENT THINGS, I.E. SUBS, AMPS, TWEETERS, WIRES. WHATEVER
THANKS, :) |
|
|
|
Nov 16 2011, 02:07 AM
|
|
|
Newbie Group: Members Posts: 1 Joined: 16-November 11 Member No.: 2,147 Drives: Tundra, Camry Location: MD |
I WAS INTERESTED IN WHAT YOU GUYS THINK IS A GOOD SYSTEM, NICE BASS, LITTLE OR NO TRUNK NOISE AND RATTLE, YOUR COMBINATION OF DIFFERENT THINGS, I.E. SUBS, AMPS, TWEETERS, WIRES. WHATEVER THANKS, :) IMHO Alpine systems are quire good. IF you have a a big budget then rockford punch and subs are to go for. For boomy bass i suggest using a bass tube....Both JBL and sokomu are pretty decent enough. Amp's HAVE to be fostage anything else is just a compromise..... Tweeters - Get a paper cone tweeters. You can get decent tweeters for $30 - $50 a piece at ebay. But be careful not to use piezo tweeters as they are pretty harsh. Wires - Very important yet the most neglected. I suggest using mulifilar 4 guage wires. Cheers Jason Svc Engineer |
|
|
|
![]() ![]() |

Mar 14 2010, 11:54 PM